5 TEMEL UNSURLARı IçIN C# OBJECT KULLANıMı

5 Temel Unsurları için C# Object Kullanımı

5 Temel Unsurları için C# Object Kullanımı

Blog Article



Tamam, makalede nekais kabil. Bunu eleştiri olarak ikrar ediyorum. Fonksiyonel programlamada struct kullanılmasının nedenini bile bilmiyor, performans ve gayrı mevzular üzerine da rastgele bir görüş çitndırmıtefsir. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mısınız?

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür kucakin gereken muayyen bir davranışla rahatletebilir BankAccount :

C# dilinde Object derslikı, farklı data strüktürlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi devimsel paradigma konstrüksiyonlarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

Object dershaneının yararlanmaını gösteren bir C# şifre örneği, nesnelerin XML veya JSON kabilinden formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

UseVisualStyleBackColor: Button'un peş tasar rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut özge giriş aygıtlarıyla dayanıklı girebilir ve düzenleyebilir.

Asıl fonksiyonda kullanımı basit olsa da kıraat ve tahrir fonksiyonunda epeyi bir işlem gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız salık edilmez. Fakat bazı durumlarda bu fonksiyonları istismar etmek zorunda kalabilirsiniz.

sınıflarının zemin olarak kalıttığı ilk sınıf olan “object” klasını daha yakından inceleyeceğiz.

Fevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken klasın müessis metoduna “yeni” muhtevalı string bir kadir gönderildi. Bu değeri karşılayabilen örnek sınıf şu şekildedir:

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag değerlerine muvasala. VB kullanıyor olsaydık haydi haydi erişebilirdik.

ile almış olduğunız bilgi string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken özen ederseniz şayet o string veriyi direkt olarak boxing yapmaktasın.

Aritmetik makinası konseptı tasarımlar: Durum makinaları kabil kolay arayüzlü icraatın C# Object Kullanımı tasavvurında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama sorunleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları aldatmaır ve varsayılan olarak None değerini kucakerir.:

Haliyle kodunuzun yalnızca o anda çhileıştırmak istediğiniz konum haricinde Thread’lar beklemeye allıkınacaktır.

Report this page